MOL Gyermekgyógyító

Nagy örömünkre a MOL Gyermekgyógyító Program segítségével a koraszülött-újszülött intenzív osztályokon működő zenei programunk anyagi támogatásban részesült tíz hónapig (2015 október-2016 július), s bízunk benne, hogy a következő pályázati ciklusban is sikerrel járunk. Az Új Európa Alapítvány által finanszírozott pályázati pénzből útiköltséget tudtunk fizetni a programban résztvevő szakembereknek, valamint támogatást kapott a képzésük is Budapesten, Kecskeméten, Szegeden, Veszprémben, Tatabányán és Székesfehérváron.

Köszönjük a segítséget!

i285415639394963570-_szw1280h1280_ MOL

 

2016. januárjában ünnepeltük a második születésnapunkat, s ez a születésnap már a MOL Gyermekgyógyító Program támogatottjaként ért bennünket.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjteményében egy csodálatos délelőttöt töltöttünk el, ahol olyan családokkal is találkoztunk, akikkel a kórházban ismerkedtünk meg, s olyanokkal is, akikkel azóta már a Ringató foglalkozásokon is együtt játszunk, énekelünk.

56 7 8

A megjelentek között volt a sok kedves család és kolléga társaságában Dr. Gállné Gróh Ilona a Ringató alapítója, Dr. Méder Ünőke neonatológus (SE I. Sz. Gyermekklinika) Dr. Szabó Miklós osztályvezető egyetemi docens (SE I. Sz. (Bókay) Gyermekklinika), Dr. Nádor Csaba neonatológus, (osztályvezető főorvos, Családbarát PIC- Honvéd Kórház)

9 11 10